Selecteer een pagina

Wil jij een professioneel WiFi-netwerk?
Bij 
Knap-IT ben je op het juiste adres!

Professionele hardware

Wij gebruiken de toonaangevende producten van Ubiquity.

Een gedegen aanpak

Wensen en eisen worden geïdentificeerd én afgestemd op doelstellingen en behoeften van je doelgroep.

Een hoge prijs-prestatieverhouding

Je krijgt een slim, sterk en stabiel draadloos netwerk.

Altijd een geoptimaliseerd en veilig draadloos netwerk

Altijd een geoptimaliseerd en veilig draadloos netwerk

De garanties van Knap-IT

  1. Onderhoudsarm draadloos netwerk
  2. Schaalbaar, eenvoudig uitbreidbaar WiFi
  3. Snel en stabiel WiFi
  4. Geen softwarelicenties

Wat kunnen we nog meer voor je regelen?

Dataverzameling -en analyse

WiFi-hotspots kunnen zeer bruikbare data opleveren. Te denken valt onder andere aan aantallen gebruikers per locatie per dag, verbindingsduur, datagebruik, soorten verbonden apparaat, wijze van gebruik tijdens evenementen, etc. Publiek WiFi, in bijvoorbeeld een winkelcentrum, geeft inzicht in hoe mensen zich binnen het WiFi gebied voortbewegen.

Integratie met sociale media

Het combineren van het draadloos netwerk met sociale media is mogelijk. Voor o.a. Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram of YouTube kunnen zogenoemde vangpagina’s worden ingesteld. Dit betekent meer exposure voor je onderneming. Moeten gebruikers juist eerst akkoord gaan met leveringsvoorwaarden? Ook dat is mogelijk!

Er is nog veel meer mogelijk

  • Eén dekkend netwerk, met dezelfde naam of juist verschillende namen;
  • Netwerk voor tientallen, honderden of zelfs duizenden gebruikers;
  • Een gescheiden (open) gastennetwerk en een privé (beveiligd) netwerk voor intern gebruik.

Uitstekend WiFi binnen – zakelijk en particulier

De drie verschillende Wi-Fi 802.11n modellen maken de UniFi AP tot de ideale accesspoint voor de realisatie van draadloze netwerken met hoge presestaties. De UAP heeft niet alleen een mooi ontwerp, maar kan bovendien ook naadloos worden geïntegreerd aan een muur of het plafond. De handige LED-indicator geeft de status van de accesspoint aan. De UAP is software gestuurd en kent daarom een uitstekende schaalbaarheid tot honderden gebruikers. Het standaard bereik van de UAP is 122 meter, terwijl de UAP Long Range tot 183 meter uitzendt. Uitsluitend de UAP Pro zendt op de 5 GHz-band, de overige UAPs maken gebruik van 2,4 GHz.

De UAPs zijn uitermate geschikt voor winkels, winkelcentra, hotels, horecagelegenheden, studentenhuizen. Ook particulieren die uitstekend WiFi wensen – af willen van gedoe met routers en WiFi-repeaters – hebben baat bij een UAP.

 

Uitstekend WiFi buiten?

De UniFi AP-Outdoor is ideaal om buiten in te zetten en daarom zeer geschikt voor campings, winkelcentra, sportverenigingen en evenementen. De Unifi AP-Outdoor + model werkt in de 2,4 GHz-radioband, terwijl de Unifi AP-Outdoor5 op de 5 GHz-radioband werkt. Een combinatie tussen 2,4 GHz en 5 GHz is mogelijk in de vorm van de UniFi AP-AC Outdoor. Het maximale bereik is tot 183 meter met een snelheid van 300 Mbps. De hardware kan alle weersomstandigheden aan, inclusief wind, regen, hagel en sneeuw.

Internet in buitengebieden of over lange afstanden?

Het NanoStation M kan worden ingezet voor de realisatie van Point-to-Point (PtP) verbindingen of ter ondersteuning van draadloze connectiviteit voor  een videosurveillancesysteem. Met de NanoStation M kan vanaf een punt met een werkende internetverbinding, op een afstand van maximaal 15 kilometer, een (draadloos) netwerk op een andere plek worden gerealiseerd. Hierdoor kunnen onder andere buitengebieden worden voorzien van internet. Dit maakt deze oplossing – in combinatie met een UAP (Outdoor) – zeer geschikt voor plattelandsdorpen, boeren, campings en evenementen. 

Ben je geïnteresseerd in Knap-WiFi?

Direct bellen Waar zit Knap-IT? Direct bestellen
MenuCart Menu Button Icon0
Your Cart